ОВЕН

Показателите за сполука се свързват с вашите възможности за парични печалби, но едновременно с това трябва да се отбележи, че във финансовите дела следва да сте много внимателни и да се предпазвате от заблуди и мошеничество. Разгръща се етап за интензивни промени в социален смисъл. Това ще ви помогне да намерите решение на проблем, който ви безпокои от дълго време.

 

ТЕЛЕЦ 

Вашият шанс за личен и делови успех е изразителен в събота.

 
Не е изключено да възникнат остри противоречия  по финансови въпроси. Ще успеете да ги преодо-леете в настоящия момент, но трябва да сте много внимателни за евентуален негати-вен рефлекс от това събитие на по-късен етап. Ако за нещо сте били тревожни, енергетиката на деня ще благоприятства разрешаване на проблеми и ще ви обнадежди за бъдещето.

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците трябва да се особено внимателни през този ден. В контактите през деня се очертават и такива, ясно подсказващи за борби с тежки лоши удари за мате-риално предимство. Ще има и много остри кавги. Успехът в такива условия винаги е заявка за продължително и нестихващо противоборство. Организирайте се и работете по изпълнение на програмата си, нямате време за отпускане.

 

РАК

Наистина чудесна, събота предоставя много добри възможности за социално устройване означаващо поемане на нова професионална длъжност, допълнителна дейност в дадено делово направление или поемане на нов бизнес. В обществото се очертават кавги, но не е трудно да ги избегнете. Денят е за откровения и разкриване на тайни. Изчистите ли психиката си, ще се възползвате пълноценно от възможността да обновите, някои и да разширят дейността си.

 

ЛЪВ

В сравнение с отминалия петък, условията в събота определено са по-добри. Енергични и активни в обществените среди и за реализация на целите, шансът ви за сполука е силен, но сте склонни към прибързване, а нетърпението подкрепено от въ-трешна агресия води до кавги. Владейте се! Неочаквани откровения ще ви трогнат и ще ви разкрият истини, които ще помогнат на кариерата ви.

 

ДЕВА

Ярко нервни, Девите следва много старателно да избягват конфликтите през то-зи ден. Има шанс да се освободите от нежелани събития свързани с деловите ви цели и реализацията, но ако това трябва да се случи чрез скандал или охладняване на вза-имоотношенията с някого, е по-добре да се въздържите. Вие най-добре знаете какво още има да направите, за да подобрите финансите си.

 

ВЕЗНИ

Дипломатическите ви способности са на високо ниво, което е добре за реализа-ция на целите, но днес не се ползвайте от тях, защото няма да са предимствени за вас. Ще се сблъскате с много хитра личност, която безусловно ще измами. Вероятно мно-зина не го вярват, но е рисковано да пробват. Макар и за миг забравете за материалните неща и поддържайте леко и релаксиращо състояние, за да балансирате енергиите в себе си.

 

СКОРПИОН

Събота е добра, или по-скоро относително добра, защото настроението и ду-шевното състояние на мнозина от Скорпионите е негативно, и са готови във всеки следващ момент да го демонстрират. Натоварващо е са поддържате лошо настроение. Много скоро предстоят промени. Ще ви тонизират. Развитията ще внесат повече яснота в делата ви или по онези, които ви предстоят, които ви притесняват или ви пречат да се отпуснете.

 

СТРЕЛЕЦ

Силното вътрешно напрежение при мнозина от Стрелците е продиктувано от емоционална празнота, а при някои поради конфликти с партньори или с хора от об-ществените среди. Сега е необходимо само да поддържате последователно стратеги-ческите си цели. Ще ви зарадва обнадеждаваща новина. Казаното няма да ви остави безучастни към професионалните, социални, семейни и лични въпроси, чието решение предстои.

 

КОЗИРОГ

Успешният ход за представителите на Козирог днес, се свързва с контактите в обществените среди. Това е сферата, която ще ви предостави хубав шанс за реализа-ция на желани цели.  В професионалния сектор се очертават силни противоречия, които в много случаи ще прераснат в кавги. Помислете къде грешите, ако срещате неудачи, макар, че такива са възможни и без да имате вина за това.

 

ВОДОЛЕЙ

Това е добър ден за действия, целящи реализация на делова идея, за провежда-не на преговори относно постъпване на нова работа, или за други ангажименти в ли-чен или делови план, които също ще са с цел промени. Действащите в сферите на бизнеса усърдно да избягват конфликтите. Бъдете отворени за новостите и истините, с които денят ще ви срещне.

 

РИБИ 

Денят е благоприятен за реализация на лични цели, но не е препоръчително да се заемате с делова дейност, а ако това не е възможно, е задължително да избягва-те конфликтите. През деня ще има напрежение, и сблъсъкът на интереси не е изклю-чен и в други сфери от всекидневието. Внимавайте! Старайте се да не отделяте прекалено голямо внимание на битовите проблеми и материални неща.