Отборът на Локомотив (Пловдив) до 15 години завърши наравно 1:1 с тима на Черноморец (Бургас) в мач от 12-тия кръг на Елитната група. Срещата се игра днес от 11:00 на изкуствения терен на Лаута.

Първите атаки бяха за гостите от Бургас. Вратарят на Локомотив Александър Главчев трябваше да се намесва на няколко пъти след статични положения и центрирания на "акулите". В 15-та минута Черноморец откри резултата. Отбита топка от корнер стигна до играч на бургазлии, който стреля от дистанция, топката се отклони в играч на "черно-белите" и влетя в мрежата за 0:1. Локомотив отговори с греда на Тони Лесов в 25-та минута.

През втората част Локомотив натисна своя съперник в търсене на обрат. Това даде резултат в 44-та минута. Тони Лесов засече центриране от корнер на Петър Андреев за 1:1. Пет минути по-късно и Любомир Мерджанов вкара, но голът бе отменен заради засада. Нова възможност за момчетата на Даниел Димитров се откри в 57-та минута. Мерджанов нанесе изстрел от границата на наказателното поле, а топката бе избита в корнер. При последвалия ъглов удар отново той можеше да вкара, но стражът на гостите бе на мястото си. В 63-та минута Сали Садъков стреля директно от пряк свободен, а топката срещна напречната греда на Черноморец. До края на срещата Локомотив продължи да търси попадение, но до нов гол не се стигна.