Модните тенденции са нещо много странно и опасно. Помните ли химическото къдрене, с което майките ни си изгаряха косите, само и само да се сдобият с “дългосрочни” букли? Или когато всички момичета не изпускаха пинсетите от ръка, за да се фукат с изключително тънки вежди? Бррр... 

За щастие, нито едно от тези неща днес не е на мода. В момента обаче има достатъчно много съмнителни тенденции, които връхлитат като ураган и замъгляват разсъдъка на съвременните момичета. Днес ще ви запознаем с поредната мода която се превърна в истински хит в социалните мрежи. Инстаграм буквално е залят от снимки на дами, които са превърнали снежнобялата си усмивка в цветно платно. 

Новата тенденция се радва на голяма популярност. Милиони момичета, включително и ред холивудски знаменитости, са решили, че освен аксесоарите, които трябва да са в тон с тоалета им, е нужно да обърнат внимание и на усмивката. И смело боядисват зъбите си в зависимост от цвета на дрехите или на маникюра си.  

Гримът за зъби е на компанията "Хром". Той много прилича на лака за нокти, но няма вкус и мирис. Ефектът му се запазва в продължение на 24 часа. Цветовата гама, която се предлага, е много богата - синьо, розово, лилаво, зелено, сребърно и дори златно.

 

Със специалната боя ежедневно боравят както жените, така и за мъжете. И уверяват, че лакът няма вкус и не се изтрива по време на хранене.

Връщането на зъбите към естествения им вид е много просто и отнема няколко секунди. Единственото, от което се нуждаете, е четка за зъби! 

Професионалните стоматолози обаче имат притеснения относно безопасността на новия продукт, още повече, че липсва каквато и да било информация за състава му. /jenata.blitz.bg