Лекарите и учените отдавна говорят за вредните ефекти от алкохола върху човешкото тяло. Снимките на няколко души показват поразителните промени, настъпили по време на зависимостта им от алкохола и трезвия им начин на живот.

Остани трезвен

Това мото вече е доминиращо в живота на нашите герои. Всеки от тях е преминал трудната пътека към разбирането защо трябва да предпочете безалкохолно. Така този избор не само допринася за промени във външния им вид, но близките и приятелите на бившите алкохолици също забелязват положителните промени.

Какво се случва с тялото след 1 месец без алкохол
 

Алкохолът може да помрачи съзнанието ви като дори напълно да изтрие от паметта ви някои събития. Освен това, прекалената употреба може да е пагубна и дори да ви докара до реанимация.

Да не говорим, че гледката на мъртво пияни мъже е ужасна, но когато говорим за жени, нещата са още по-зле. Разбира се, трябва да се знае какво количество е "достатъчно". Умереното пиене може да повиши настроението и да помогне на човек да се отпусне. Но хората, които сега споделят тези снимки от бурното си минало,  са пиели много повече от разумното.

Нов живот

Сега те всички са доволни от промените в живота си. С отказа от алкохол си е отишло и наднорменото им тегло, появила се е нова работа, семейните им отношения са се подобрили. Сравняването на снимките преди и след спирането на алкохола е наистина невероятно! Всички тези хора са станали абсолютно свободни и щастливи.

Гастроентеролог шокира: Алкохолът има и благоприятно влияние върху човека

За да осъзнаят простата истина за чара на един трезвен живот, тези хора е трябвало първо да стигнат до дъното. Но сега те ценят всеки ден и се наслаждават на света наоколо!

15 години без алкохол

1 година без алкохол

1,5 години без алкохол

1 година без алкохол

Минус 20 кг и трезвен!

6 месеца след реанимация

15 месеца работи над себе си

5 години без алкохол

Нова работа и нов живот след като спира алкохола преди година!

1,5 години без алкохол