От 6-ти ноември до днес  бензинът у нас е поевтинял с 13 стотинки стотинки,  дизелът с 4 стотинки, автогазът с 1 стотинка. Данните на специализираните сайтове, които следят цените в цялата страна показват, че  Пловдив е на второ място, след Хасково, по ниски цени на бензина, дизела и пропан – бутана. 

С по три стотинки в момента са по- евтини бензинът и дизелът в града в сравнение със средните за страната, където се продават съответно за 2,23 лева и 2,36 лева за литър. Пропан – бутанът в Пловдив е с цена 1,07, докато средната му цена в сраната е със стотинка повече. Единствено цената на метана тук е далеч по- висока от средната за страната. На метан станциите един килограм от горивото се продава за 1,54 при 1,42 в останалите градове.

Пазарджишка област е на 10 място за най- евтини горива.Средната за Пазарджик цена на бензина е   2,21 лв./л, на дизела -  2,35 лв./л и на пропан – бутана -  1,06 лв./л. Г

Смолян е на 15-то място в класацията с цени на горивата като средните, но с доста по- скъп метан газ. Един килограм се продава за 1,70 – с 28 стотинки над средната за страната.