Красивата Дженифър Лопес, избирайки доста провокативна рокля, показа на целия свят, че въпреки своите 49 години е в страхотна форма. Поп дивата използва скъпи продукти за грижа за тялото и един от най-добрите фитнес инструктори.

Тези неща не са достъпни за повечето жени на нейната възраст. А как всъщност изглеждат обикновените дами на 49 години в същата еротична одежда?

Няколко красиви и самоуверени 49-годишни жени решиха да пресъздадат известната снимка на Джей Ло. Те се снимаха в оригиналната зелена рокля и буквално не е за вярване какви кадри се получиха.

Клер Дейвид

От доста време тя се бори с излишните килограми. Вече е свалила няколко размера от фигурата си и е мотивирана да продължи да се бори с мазнинките.

Юмико Ханаска

Тя е очарователна учителка в британската столица и признава, че мечтае да изглежда като Джей Ло. Юмико признава, че когато е била на 20 години не е  мислела за фигурата си и е изглеждала превъзходно, но днес се налага да се поддържа с йога и конна езда.

Джулиан Формакола

Джулиана работи като учителка и признава, че сега се чувства много по-добре и уверена, отколкото когато е била на 20 години. Тя тренира ежедневно и е щастлива от вида си. Въпреки това тя, както и всички жени на нейната възраст, има малко коремче. Тя смята, че краката са най-проблемната част от тялото й и затова им обръща максимално внимание. Тя редовно играе скуош и ходи на групови тренировки.

Сара Фола Еддо

Сара е самотна майка. Тя има две дъщери на 16 и 29 години, които все още живеят при нея. Най-важното според нея е да обичаш тялото си и да не се плашиш от нея. Все пак обаче за Сара не беше лесно да се съблече  и да се държи като звезда. Тя работи във фармацевтична компания и се опитва да гледа на възможността да стане за ден модел, като нещо, което ще направи живота й по-ярък./jenata.blitz.bg