Берое U17 завърши 3:3 с Черно море в среща от 10-я кръг на Елитната група до 17 години. Попаденията за Берое бяха дело на Атанас Станиславов, Севастиан Георгиев и Христо Пенев. Срещата, която се игра на изкуствения терен над стадион "Берое", предложи страхотен футбол особено след почивката.

През първото полувреме момчетата на Атанас Рибарски владееха повече топката, но не успяха да отбележат попадение. В самия край на първата част гостите се възползваха от една контраатака и откриха резултата.

След почивката играчите на Берое направиха пълен обрат като първо изравниха с попадение на Атанас Станиславов, а след това поведоха с гол на Севастиан Георгиев. В средата на полувремето старозагорци получиха право да изпълнят дузпа след нарушение срещу Никола Маринов. Потърпевшият застана зад топката, ударът му обаче попадна в тялото на вратаря на гостите. Още в ответната атака Черно море изравни за 2:2. Берое стигна до трети гол след нова дузпа, реализирана от Христо Пенев. В самия край на срещата варненци успяха да отбележат трети гол и оформиха крайното 3:3. Головетеза Черно море бяха дело на Джан Хасан и Радослав Златев, който вкара два,

В следващия кръг Берое гостува на Левски, мачът е на 10 ноември.