Берое U15 се наложи с 1:0 над Черно море в среща от 10-я кръг на Елитната група. Единственото попадение отбеляза в средата на първото полувреме Йордан Желев.

Играчите на Радостин Александров, който днес е рожденик, упражниха натиск още в първите минути и логично стигнаха до попадение. Йордан Желев отлично разчете ситуацията и реализира под ъгъл. До края на полувремето не се стигна до други чисти положения пред двете врати.

В 3-та минута на второто полувреме домакините останаха с човек по-малко. Ибрям Хабил бе изгонен за втори жълт картон.Това накара гостите да излязат по-настъпателно да търсят попадение, но вместо това домакините имаха повечето и по-чистите положения. Пропуски пред вратата направиха Станислав Петков, Метин Халил и Красимир Тодоров, който пропусна да реши мача сам срещу вратаря и негов удар под гредата бе отразен от вратаря на "моряците ".

"Силен мач за нас от гледна точка на характер и сигурност. Играхме цяло полувреме с човек по-малко срещу много добър отбор, а съумяхме и цял мач да не допуснем точен удар в нашата врата. След изгонването на Ибрям, момчетата станаха още по-концентрирани и съобразителни и това доведе до още повече положения пред вратата на гостите. С влизането на Красимир сякаш не бяхме с човек по-малко, а с двама повече на терена. Отношението и старанието на всички бе отлично. Момчетата се раздадоха максимално и отговориха отлично на поражението което допуснахме в събота. Безкрайно се гордея с тях", заяви след срещата наставникът на Берое U15 Радостин Александров.

В следващия кръг Берое U15 гостува на Левски, мачът е на 10 ноември.