Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров говори след загубата от Левски с 1:4 на „Герена“.

„Заслужена победа за Левски. Имахме проблеми при владеенето на топката. Започнахме да излизаме от тяхната преса едва при резултат 1:4. Допуснахме и два гола от статични положения. Но грешки винаги стават. Не успявахме да владеем трайно топката. Отстъпвахме на агресията на съперника“.

„На „Герена“, „Армията“ трябва да проявяваш самочувствие. Крис Добрев показа, че има бъдеще. Би трябвало да имаме самочувствие. Игрите досега показваха, че те имат качества, но днес не се получи.

„Най-вероятно е имало и умора, но затова се направиха и някои ротации. Имахме два поредни позитивни резултата. Но направихме доста грешки. Два гола от статични положения не бива да се допускат“.

„Последните кръгове нямахме проблеми от статичните положения. Но сега между малкия пенал и дузпата – не следяхме топката и цялата ситуация“.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.