Берое U15 допусна първа загуба в Елитната група от началото на сезона. Момчетата на Радостин Александров отстъпиха с 0:3 при гостуването си на ЦСКА, но запазват мястото си в топ 3 на класирането. Домакините откриха резултата още във втората минута, което разстрои играта на Берое. Едва към края на първото полувреме "зелено-белите" се отпуснаха и създадоха отлично положение след страхотна атака, но излезлия очи в очи с вратаря, Георги Радев не успя да насочи добре топката. В самия край на първото полувреме, отново след колективна грешка на старозагорци се стигна до 2.0. През второто полувреме играта се изравни, но след поредна грешка в защитата на Берое и неразбирателство се стигна до 3:0.
През втората част Йордан Желев на два пъти пропусна след добре изпълнени свободни удари, но вратаря на ЦСКА се намесваше убедително. Метин Халил също имаше отлична възможност да отбележи, но не реагира съобразително и сгреши при завършека. "Цска ни надигра. Ранния гол ни повлия, но това не е оправдание. Трябваше да излезем по-уверени, но очевидно още не сме израснали до там. Убеден съм, че като отбор и като качества не отстъпваме на ЦСКА, но всичко опира до моментното състояние. Днес бяхме без някои основни играчи, което повлия, но също не трябва да ни оправдава. Трябва да имаме 11 лидери на терена без значение дали са основни или не - отговорността трябва да е разпределена между всички ни, не само измежду някои единици.
Но това са деца -непостоянството е част от процеса да изграждане. Преди седмица надиграхме и победихме с 4:0 Олимпик (Марсилия), дни по-късно загубихме от ЦСКА с 3:0. Потенциала и качествата на момчетата е неоспорим. Времето което имат пред себе си е важно как ще бъде оползотворено, за да подготвим тези деца за професионалния футбол.Ще се учим от грешките си, ще си вадим поуки и продължаваме напред.
61 мача не бяхме губили. Спряхме един изключителен рекорд. Не мога да не се гордея с тези прекрасни деца", заяви след мача наставникът на Берое U15 Радостин Александров.