Най-модерният и голям мол в Пловдив PLOVDIV PLAZA определено ще бъде място, където всеки ще може да намери нещо за себе си и да прекара свободното си време по най-приятния начин. След като наскоро стана ясно, че световната модна марка ZARA влиза с най-големия си магазин и най-нова интериорна концепция за България заедно с Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear и H&M, вече са ясни и друга част от наемателите, пише "Марица".

С отварянето на PLOVDIV PLAZA през ноември пловдивчани ще имат възможност да избират и между най-добрите спортни марки, събрани в първия магазин на INTERSPORT в града на тепетата. Adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, New Balance, O'Neill, Salomon, The North Face, Columbia, Jack Wolfskin, Speedo, Head и Babolat са само част от брандовете, които спортните маниаци ще намерят в най-разпространената в света верига магазини за търговия на дребно на спортни стоки.

От PLOVDIV PLAZA са се погрижили за добрия имидж и на силния пол с магазините на TeodorIVENTIи LAZARINI.

Първият Центъра за поръчки на ИКЕА в региона ще отвори врати в мол PLOVDIV PLAZA с площ от 2100 м2. В обзаведените мострени стаи ще може да се видят аранжирани комбинации на селекция от продуктите на шведската верига. Посетителите ще може да вземат каталог ИКЕА, да направят консултации относно своята покупка и да направят поръчка от целия продуктов асортимент, наличен в магазин ИКЕА в София, след което ще получават покупките си в Центъра за поръчки, без допълнително оскъпяване за доставка. Освен това в новия търговски обект на ИКЕА ще се предлагат допълнителни услуги като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

Пловдивчани ще бъдат първите, които ще имат възможността да пазаруват декорации и аксесоари за дома и офиса в новия самостоятелен магазин на MIIO, които стъпват за първи път в България.

От мола са помислили и за най-малките си посетители. Родителите ще могат да пазаруват спокойно или да изпият чаша кафе с приятели, докато децата им се забавляват в детския център на Тон Бонбон. Разположени върху площ от 1200 м2, модерните лабиринти, пързалки и забавления ще са перфектното място за организирането на незабравими рождени дни и партита. Блъскащи и спининг колички, мини боулинг, 6D кино, трамплини с фоум басейн, билярд маси, джаги, много електронни и аркадни игри гарантират забавление от нов клас на всички приятели.

Специално разработени за деца стени за катерене ще допълват забавленията за най-малките.

И за да е лесно намирането на подаръци за малчуганите, в PLOVDIV PLAZA ще има богат избор от книги и играчки. Orange Center осигурява на едно място книги, музикални и видео продукти, канцеларски материали и продукти за офиса, копирни услуги. А Сиела в партньорство с Комсед ще предложат на посетителите голямо разнообразие от книги на чужди езици и музикални продукти. В същото време обектът ще е истински рай за децата с безбройните и разнообразни играчки и прекрасни детски книжки.

Професионалните консултанти на Douglas ще се погрижат за перфектния външен вид на дамите. Изборът ще се допълва от висококачествена козметика в магазините на Lilly Drogerie и Radiant. Създадени в Гърция с вдъхновение от цветовете и Средиземноморската култура, продуктите на Radiant Professional предлагат голям избор от цветове, нюанси и текстури. Професионалните консултанти на марката ще са на разположение на всяка жена, така че заедно да подберат цветове и техники за грим, които ще подчертаят естествената й хубост.

След дългото пазаруване и веселите игри, пловдивчани ще могат да хапнат вкусна пица, приготвена пред очите им с избрани от тях съставки от майсторите-пицари на Pizza Lab.

Феновете на бургерите могат да се спрат при уникалните бургери от качествено телешко месо на Burger Chef. При тях ще намерите още пилешки и свински бургери, диетична серия пълнозърнести тортилли, калифорнийски хот-дог с бекон, пържени картофки и лучени кръгчета и гръцки гироси.

За ценителите на прясно приготвената паста Yozzi Pasta вече заявиха, че подготвят нови вкусове, изключителни италиански сосове и десерти за техния нов обект в PLOVDIV PLAZA. Разбира се, в мола ще има и от превъзходните сладоледени изкушения, направени с автентични италиански продукти, както и невероятните белгийски вафли на добре познатите на пловдивчани Yozzi Yogurt.

Любителите на здравословното хранене също ще имат тяхното специално място. Fresh Bar ще предлага вкусни и здравословни фрешове, супи и салати, приготвени директно пред клиента.

Докато се наслаждават на специално разработените 3D анимации на първия в България 16-метров LED екран, любителите на сладките изкушения ще може да похапнат от известните торти на сладкарница Неделя и бутиковите предложения на сладкарници Колекция или от приготвените на място печива на Coffee&Bakery. А защо не и да отскочат до Starbucks за любимата си освежаваща напитка?

От PLOVIDV PLAZA са се погрижили да спестят време на своите клиенти и за някои ежедневни задължения като плащане на сметки или консултация в офис на мобилните оператори Vivacom и Теленор или сключването на различни застраховки, за които на разположение е офисът на най-големия застрахователен брокер SDI.

И докато дамите обновяват гардероба си, децата се веселят на воля, а татковците обсъждат спортните резултати на кафе или спортуват в Athletic Fitness, за семейната кола ще се погрижат в автокозметичен център Auto Spa.

Голямото разнообразие от магазини и услуги, разпределени върху площ от 35 000 м2 определят PLOVDIV PLAZA като място, където всеки може да прекара приятно свободното си време, да се срещне с приятели и дори да проведе своите бизнес срещи.