Диона разкри причините, довели до ранното й изгонване от "ВИП Брадър". Според нея продуцентите са спестили на зрителите доста моменти, с които е можела да стане симпатична на зрителите.

Главната причина е, че са излъчени само онези моменти, в които Диона била ядосана и агресивна, най-често заради Валентин Кулагин. "Той цял ден ходеше след мен и ме дразнеше, а аз в края на деня е нормално да не издържам и да избухна. Не съм доволна от това, че моите съквартиранти изляха гнева си върху мен. Видяхме как всички те се държат много по-лошо с Кулагин от мен", отсече Денислава Сашова пред "Труд".

Не била излъчена още жертвата й заради Папи Ханс. В продължение на една седмица Диона ходела без грим и без екстеншъни, за да спаси съквартиранта си от мисията да подстриже косата си. Не са показали колко много е пеела и танцувала. Денислава твърди, че през цялото време е говорила за своя приятел, че й липсва и за това колко много го обича, но и това е останало непоказано на зрителите. Колкото до това дали са заедно с гаджето й, заедно са.

Любимата й българска звезда е 100 Кила и иска да прилича на него в музикално отношение. Диона е категорична, че няма конкурентка, която да се занимава само с рапиране. Затова често я сравняват с мъже. Според Диона в поп фолка би й било по-лесно да се котира, тъй като притежава визуалните качества и защото е млада. Обаче не обича лесното и предпочита да бъде първата в дадена сфера, а не да е една от многото.