Just Cavalli откри нов монобранд бутик в центъра на София. На събитието бяха показани едни от най-новите тоалети на марката, които грабнаха погледите на присъстващите знаменитости.

Сред гостите, които дойдоха да се насладят на облеклата, бяха певицата и дизайнер Есил Дюран, съпругата на журналиста Крум Савов – Мая, моделът Велина Узунова и фокдивата Емилия, но сама. Красивата блондинка бе решила да не вземе със себе си изгората си – Жорж Башур, с когото през последните месеци са неразделни. 

На откриването бяха още звездата от последния сезон на „ВИП Брадър” – Диона, светският лъв Евгени Минчев и пиарката Ива Екимова. 
Сред посетителите бе и артистът от „Килерът” и „Революция Z” Иван Тишев, но без половинката си – чаровната Надя. Събитието уважи и Капка Георгиева, която не спираше да раздава усмивки не само пред обективите на фотографите, но и докато разглеждаше дрехите. Петя Дикова бе придружена от половинката си и ко-водещ в „На кафе” Августин Господинов. Със свекърва си пък пристигна „Мис България” Тамара Георгиева.

Няма как да не отбележим и присъствието на рапърът 100 Кила, който продължава упорито да крие любимата си жена и дойде съвсем сам, но положително зареден на събитието. 

Пред веселите им лица дефилираха модели, представящи дрехи на бутика. Той се намира на пл.“Света Неделя“№5 /откъм ул.“Съборна“/ и се простира на площ от 180 кв. метра.