Гери-Никол вече няколко пъти привлече вниманието в мачовете на ЦСКА, които посети. Известната певица, която очевидно е запалена футболна фенка, подкрепи "червените" и при победата с 3:0 над Етър. И в неделя Гери-Никол куфя в сектор "Г" заедно с най-горещите ултраси. 

"Да не би да си е харесала някой от футболистите на ЦСКА", се чудят на "Армията".

Яката певица има връзка със свой колега, който е върл цесекар и не пропуска мач на "армейците". Става въпрос за рап изпълнителя "Kapo Verde" oт нашумялата формация "БНР" (Бандата на ръба), част от която са още "Mom4eto" и "Emporio Zorani". 

Гаджето на Гери-Никол се казва Мариян, родом е от Русе и живее във Варна. Той е един от тарторите на фенклуба на ЦСКА в морската ни столица.

На появилата се снимка с Гери-Никол от мача с Етър се виждат двама мъже. Единият от тях е гаджето й Мариян (вляво). Вдясно пък е друг от тарторите на варненския фенклуб на ЦСКА - Стелиян Стоянов. 

В сектор "Г" се радват много на Гери-Никол, отчитайки, че тя е на кадем за отбора. Певицата постоянно е "атакувана" от цесекари, като откликва на всяка молба за селфи с нея.