От "Господари на ефира" връчиха на вицепремиера Валери Симеонов "Златен скункс" във връзка със скандала с майките с деца в неравностойно положение. Днес в предаването Боби Ваклинов успя да се добере до Симеонов, за да му връчи „наградата“.

Вицепремиерът заслужи статуетката с абсурдните си изказвания, които възмутиха цялото общество и предизвикаха вълна от протести с искане за оставката му и за които той все още отказва да поеме отговорност.

Боби Ваклинов първо отива до партийната централа на НФСБ, но вицепремиерът не е там в момента. Репортерът успява да го засече пред паркинг, но Валери Симеонов раздразнен заявява - "Хайде, разкарайте се"!

Репортерът се възмути, че политикът продължава с обидните думи. Валери Симеонов казва на Боби Ваклинов, че "морални оценки от подлеци не приемам". Според вицепремиера, изказаната от него фраза за майките, която възмути обществото, е била изрязана и манипулирана.

Веднага след това Валери Симеонов влиза в сградата и се опитва да се настани в асансьора, изричайки нетърпеливо "Довиждане".

Репортерът на "Господари на ефира" се опитва също да влезе в асансьора, но вместо това политикът решава да излезе и все пак да довършат разговора.

Валери Симеонов заявява пред камерата, че не се извинява на майките, защото е важна истината. Отново влиза в асансьора и Ваклинов се опитва да сложи скункса на пода при него, но вицепремиерът изритва статуетката. Накрая Валери Симеонов се скрива в стая, а скунксът потегля с асансьора.