Един от чуждестранните футболисти на Локо (Пд) ще бъде освободен от клуба. Става въпрос за хърватина Дуйе Мърдеса, който бе привлечен това лято, но досега е записал едва една минута игра в официален мач при равенството 0:0 като гост на Ботев (Враца).

Макар че Бруно Акрапович одобри футболиста, последният не се справя в опита да се пребори за място в основния състав. Първоначалната идея е била дефанзивният халф да бъде освободен през зимата, но това изглежда ще се случи по-скоро, твърди Топспорт.

Нападателят Марко Лекич, за когото треньорът поиска да го види в още няколко тренировки след неделната среща с Царско село, също е по-близо до изхода. Австрийският вратар Марин Ромац обаче ще подпише и ще бъде резерва на Луков.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.