Шеф Борис Петров е поискал сумата от 185 000 лева, за да вдига патардия в сезона на Биг Брадър за бивши звезди, който стартира веднага след финала на настоящия формат.

Както съобщи светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини" финалът ще бъде на 2 ноември, а не на предварително заложената като крайна дата на сезона - 9 ноември. Изтеглянето е продиктувано от ниския рейтинг.

От екипа на шоуто отрязали мераците на устатия готвач и той няма да влезе в къщата в началото на идния месец. Една от неговите главни опонентки - дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, обаче е приела поканата и ще я видим на екран след броени дни.

Най-голям проблем се оказват фолк певиците. След като във ВИП Брадър не успяха да вкарат нито една звезда на лекия жанр, същото се очертава и за "Ол Старс". Най-желани били Преслава и Емануела. Първата категорично отказала, дори не се стигнало до преговори, тъй като има новородено бебе. С Емануела е имало преговори, но по-скоро тя не би повторила участието си във формата, пише "Телеграф".

ПИК TV пък съобщи също така, че сред сигурните участнички са Джулиана Гани и Албена Вулева. А рапърът 100 кила първо е казал "Да", след което е врътнал номер на продуцентите и не е подписал договора си.