С категорична победа в четири последователни битки и резултат от 10:0 емигрантката Роси победи опонентката си Радилена в поредния женски дуел, който се проведе на арената на „Фермата“.

Въпреки че имаше възможността да реди точките, сервитьорката от село Кула не успя да надвие нахъсаната майка на две деца и напусна състезанието. Роси беше избрана от фермерката на седмицата Ваня Стамболова за първи дуелист, като желанието на атлетката беше по този начин да изкара от играта един от най-големите си конкуренти за крайната победа. Тя се възползва от факта, че емигрантката в Лондон все още не е напълно възстановена от контузията, която претърпя преди две седмици и си навехна лошо крака.

Роси обаче не беше готова да се предаде без бой и даде всичко от себе си на арената. Нейната мотивация и съсредоточеност й помогнаха да се добере за втори път до победата и да се завърне триумфално във „Фермата“. Късмет й носеше и тениската на Данчо Йовчев, с която беше облечена, след като най-близката й приятелка Лилия й я даде за късмет. Дуелът на двете дами създаде и уникален прецедент – резултатът в четвъртата битка между тях – камбани и камъни, приключи с разлика от 1 стотна.

Това принуди водещите Иван и Андрей да обявят, че победител няма, а такъв ще се излъчи след провеждането на дузпи. Там вече нямаше никакво съмнение кой е по-добър, тъй като в чупенето на трите висящи камбани Роси успя да приключи с минута по-бързо от опонентката си. Елиминирането на Радилена натъжи всички фермери. Най-драматично обаче го прие Ваня Стамболова, която се почувства виновна, че е причината сервитьорката да отиде на дуел, избирайки Роси за първи дуелист.