Вратарят на Берое U15 Георги Христов бе награден за най-добър вратар на турнира "Белспорт Къп".
Възпитаникът на треньора Пламен Петров бе солиден и стабилен във всичките мачове, в които взе участие, включително в победите над Олимпик (Марсилия) и Сласк (Вроцлав). Георги Христов се присъедини към отбора на Берое това лято от Казанлък като показва огромно израстване под ръководството на наставника на вратарите в школата, Пламен Петров. 
Това е поредната индивидуална награда от международен турнир за отбора. Миналият сезон в Италия призът за най-добър полузащитник получи Монир Ал Бадарин, макар и надпреварата да бе за родените през 2004 г. Отличителна награда на международния турнир "Колония Къп" имаше и за Станислав Петков. Там плеймейкъра взе също наградата за най-добър полузащитник. 
"Индивидуалните награди са нещо важно -те показват, че освен отбори, развиваме индивидуалности и то качествен. Това е приоритетът. Георги израства много при Пламен Петров и тепърва има още много какво да учи. Аз бих наградил поне още 6 от нашите играчи, но това не бе възможно. Важното е, че всички сме съпричастни с успеха на Георги и имаме заслуги в това постижение. Най-вече обаче е професионалната и детайлна работа на Пламен Петров, който успя да изгради Георги до това ниво, а вярвам и че тепърва ще го подобрява", коментира наставникът Радостин Александров.