Понеделник ще донесе очакван успех и разбирателство на тези, които го искат изцяло. Влизането в конфликти, няма да доведе до успех, за това ги избягвайте.

 
Опитайте да владеете емоциите си, за да контролирате събитията. 

Хороскоп за утре ОВЕН
Пазете се от измами
Денят ще ви предложи добри възможности, възползвайте се и ще подобрите финансовото си състояние. Личните ви възможности са добри и късметът ви не е слаб, но денят се оказва доста напрегнат поради атаките на вашите неприятели. Насочени са в делови план. действайте внимателно и преценявайте точно отправените към вас предложения. 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ 
Успех и разбирателство
Събитията сами ще ви предложат ситуации, в които ще можете да покажете истинската си същност. Добър и успешен ден, но и при вас ситуацията с противници и врагове не е лека. Днес ще действате последователно, което ще ви позволи да реализирате целите си в условията на пълно разбирателство в деловите и обществените среди. 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Силен делови късмет
Мисълта за почивка все повече ви привлича - имате прекалено много натрупана умора. Част от Близнаците са притеснени от временни здравословни проблеми, които ще затруднят реализацията им. По принцип обаче понеделник е носител на силен делови късмет, и подчертава, че постиженията ще са удовлетворителни. Проблемите са домашни. Денят е чудесен за започване на нова работа.

Хороскоп за утре РАК
Успешни действия
С всички сили ще се стараете да подобрите отношенията си с личност, която продължава да ви вълнува. Благоприятен ден, със стабилни възможности за успешна реализация на целите. Прекалено нервни сте, което може да ви изиграе лоша шега. Владейте се и не влизайте в конфликти, за да не последват остри и непредсказуеми скандали. Ще се освободите и мъчителни ситуации и проблеми. 

Хороскоп за утре ЛЪВ
Към промени
На домашен уют и спокойствие ще се радват Лъвовете днес. Мнозина от Лъвовете вече достигат до конкретна яснота относно промените, към които следва да се ориентират. Денят е успешен от гледна точка на постижения. Временна здравословна недостатъчност ще притесни мнозина. Други Лъвове ще останат разочаровани от високостояща личност. 

Хороскоп за утре ДЕВА 
Хубави възможности, но и напрежение
Правилната ви ориентация ще ви помогне да приемете по-лесно предизвикателствата в живота си. Девите не са лишени от добри възможности и сполуката не им е обърнала гръб, но покрай благоприятното развитие ще има и доста напрежение в службата и деловите среди. Избягвайте конфликтите и се пазете от подмолните действия на околните. Пред вас е благоприятен период за напредък. 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ
Удряте враговете си
Невероятен късмет ще ви преследва през целия ден. Като развитие понеделник не е лош, но ще е много напрегнат за преобладаващата част от Везните. Очертава се остър скандал с противоречащите ви. Сигурно е, че ще им нанесете тежък удар. Ще се сблъскате с проблеми от високостоящи. Предстоят промени, чрез които ще регулирате ситуацията. 

Хороскоп за утре СКОРПИОН

Защитавате успешно позициите си

Днес ще бъдете на точното място и срещайки се с подходящите хора, ще получите желаните придобивки. Емоционално уравновесени и с добър късмет, но в условията на затруднена ситуация, Скорпионите едва ли ще се чувстват добре през този ден. Противниците ви ще се опитат да ви навредят, което ще им създаде големи неприятности. Имате шанс за успех в рамките на нормални постижения. 

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Реални постижения
С общи усилия ще ви бъде по-лесно да откриете решение на проблема, който стои пред вас. Понеделник е плодотворен и ще радва Стрелците с успехи в личен и делови план. Повече неудобства и липса на развитие са характерни в контактите с хората отблизкия кръг, докато тези в обществените среди и с деловите партньори ще са доста успешни. 

Хороскоп за утре КОЗИРОГ
Значителни постижения
Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Твърде благоприятен ден, през който Козирозите ще достигнат до голям успех при осъществяване на целите си. Възможни са известни проблеми от делови порядък в службата, но са преодолими.

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ 
Възползвайте се от шанса си
Убедени сте, че няма за какво повече да се притеснявате. Обмислили сте в детайли поведението си. Малко странно е, че благоприятните условия в понеделник ще останат неизползвани от мнозина Водолеи. Причините за подобно развитие ще са в самите вас. Денят предоставя чудесен шанс за успешни контакти, да реализация на делови стремежи, и за мощна подкрепа от влиятелни личности. 
 

Хороскоп за утре РИБИ
Силен късмет
Не занимавайте никого с проблемите си, ще намерите сами решението им и с това доволството ви ще е по-голямо. Характерна особеност за Рибите в понеделник е силният късмет. Някои от зодията имат проблеми и може да се откажат от активна изява днес, което ще е абсолютна грешка. Активизирайте се по делата си и старателно избягвайте конфликтите. Последните са вторият негативен момент за деня.