Берое U15 разби Олимпик (Марсилия) с 4:0, като възпитаниците на Радостин Александров можеха да отбележат и повече голове. Срещата бе част от силния международе турнир в Закопане. Припомняме, че Берое играе в шампионския поток за разпределение на местата от 1 до 6.

"Зелено-белите" поведоха с гол на Метин Халил, асистенция бе дело на Теодор Георгиев. Второто попадение падна 5 минути по-късно след като Димитър Иванов отново отбеляза с глава. По същия начин той реализира и победното попадение срещу Сласк (Вроцлав). Асистенцията бе дело на Пламен Бояджиев.

Момчетата на Радостин Александров имаха тотален контрол над събитията на терена. Пропуски пред вратата направиха Ибрям Хабил и Метин Халил, преди Димитър Иванов да изведе Йордан Желев на празна врата след многоходова акция, завършила с гол на втория. Последния гол падна след като Монир Ал Бадарин бе изведен сам срещу вратаря на французите. Играчът на Берое го финтира и бе съборен на земята от стража. Роденият през 2005г. халф не сбърка от бялата точка и оформи крайното 4:0.

"Изключителен мач на момчетата. Нито един отбор не ни е надиграл до този момент, а в днешните и вчерашните двубои характера, самочувствието и увереноста на момчетата са удивителни. Не дадохме единоборства, бяхме съобразителни, спокойни и креативни с топката. Получихме овации от всички за страхотната си игра. Момчетата за пореден път показаха, че могат да се надиграват с големите отбори. Това направихме в Истанбул с Галатасарай при победата с 5:1, това направихме преди година в Италия с Торино и сега срещу още по-големите от Олимпик (Марсилия). Безкрайно се гордея с тези момчета, които не спират да впечатляват и да растат нагоре", сподели след двубоя наставникът на Берое U15 Радостин Александров