Нови извънземни са забелязали местните в село Ключ, Петричко. Последният случай е само от преди 20-ина дни. Населеното място нашумя в началото на 90-те години като територия, където често се появяват неидентифицирани летящи обекти. Селото и околностите му бяха проучвани от учени без ефект. Никой освен местните не може да види извънземните. Пришълците имали хоботи, три очи и седем пръста на ръцете, разказват очевидци. "В момента сме свидетели на засилване на извънземните посещения, както беше преди 15-20 години. Старата история започва да се повтаря. Това едва ли е случайно", категорични са в Ключ.

Случайно или не, случващото се в селото съвпада с необикновено много подадени подобни сигнали от различни точки на света. Във Великобритания дори създадоха специална служба, която изследва зачестилите сигнали за НЛО. Руснаците пък изчислиха, че контакт с извънземни ще се осъществи в периода 2036-2050 г. Българските учени вярват, че това ще стане по-рано. „Посещават ни периодично. Всичко започна в края на 60-те и началото на 70-те. С различни прекъсвания продължава и до днес. Последният път беше някъде около преди месец, някъде около 21 ч., вече беше доста тъмно. Разхождах се без определена цел. Видях светлина на поляната под боровата гора. Там имаше две същества. Доста страшни на пръв поглед.

Местността беше осветена, въпреки че отникъде не се виждаше източникът на тази светлина. Ръцете на извънземните са много по-дълги от човешките и почти опират земята. Имат по седем пръста на всяка ръка, еднакво дълги, около 20 сантиметра всеки. Кожата им е като направена от сребристо фолио. Ушите са дълги около 30 см и стърчат право нагоре“, разказват местните.