Актрисата от "Столичани в повече" Албена Павлова слага рога на съпруга си Емил Марков, който зрителите на "Откраднат живот" познават като доц. Захариев, с техния колега Ненчо Илчев. Още по-пикантното в този секс триъгълник е, че Марков лично е избрал любовника на жена си, а в следващите дни двамата неверници ще консумират забранената си страст, обикаляйки Европа.

Повод за драма и развод обаче засега няма, тъй като Албена изневерява на доц. Захариев само на театралната сцена и то в постановката "Любов в лудницата", режисирана от самия него.

В началото на година двамата актьори от "Столичани в повече" бяха на турне в Испания, а сега предстои на брилянтната им игра да не насладят и българите в Германия. Снощи Албена и Ненчо са се развихрили като лудо влюбена двойка с голям успех в Мюнхен, научи ПИК от наши емигранти. А тази вечер (21 октомври) им предстои и гастрол в Нюрнберг. На 3 ноември пък постановката ще гостува в английската столица Лондон.

Въпреки ролите им, в артистичното семейство на Албена Павлова и Емил Марков цари хармония и любов вече 30 години. В началото на връзката им Албена се скъсвала да ревнува половинката си. Но отдавна е приела рисковете на актьорската професия.

"Преди години беше страшно, ревнувах Емил дори от това, че отива да играе тенис, вместо по същото време да бъде с мен", признава Павлова. Сега приема напълно спокойно плейбойската роля на мъжа си в "Откраднат живот". Както и той няма проблеми с нейната "извънбрачна връзка" с Ненчо Илчев.