Изключително срамна, гадна и необяснима постъпка беляза днешния ден на шампионата във Футбол 7 А група, родени 2008-а година. Един треньор унизи собствениците си деца, за да начеше егото си! Е, от такива "специалисти" НЯМАМЕ нужда!

При резултат 1:2 на мача между Хебър и Чавдар, гостите от Пазарджик получиха право да изпълнят дузпа. Според зрители и треньори на други отбори, присъствали на игрището, такава е имало. Но и да е нямало, последващите действия на треньора на Чавдар Пловдив няма как да бъдат оправдани. Пред смаяните погледи на десетки родители и стотици деца той накара собствените си футболисти да приживеят най-голямото унижение в още крехките си футболни кариери.

Бесен на съдията г-н "специалисът" накара футболистите си, след като изпълнят център, да сядат на тревата и да оставят отбора на Хебър да вкарва голове. И така цели 7 пъти, докато дечицата от отбора на Чавдар плачеха унижени пред погледите на връстници и родители.

Такива действия са НЕДОПУСТИМИ и Glas.bg настоява за сурово наказание на върпросния господин.

В крайна сметка двубоят завърши 9:2 за пазарджиклии!

Зад проекта "Чавдар" - Пловдив стои синът покойния Чавдар Муратев Христо. Чавдар Муратев е бивш треньор в школата на Локо Пд, а отборът носи неговото име.