Най-новите модели на Ferarri, BMW, Audi, Mercedes и Porsche си дадоха снощи среща на паркинга на новооткртия бар в Пловдив - Onyx Club, видя репортер нa Glas.bg. Автомобили за общо няколко милиона лева имаше паркирани пред заведението. Гост на партито бе дори Динко от Ямбол, който също пристигна с ултра скъпото си возило.

С двудневен музикален маратон врати този уикенд отворя най-новата дискотека в Пловдив – „Onyx Club”, която ще ни радва не с едно, а с цели две партита в една вечер! Грандиозното откриване стартира снищи, но ще продължи и днес на бул. „Санкт Петербург“ 131. То ще бъде допълнено и от МЕГА афтърпатита, които обещават един нов свят на удоволствието.

Стилен и модерен интериор, впечатляващи визуални и светлинни ефекти и шоу програма, включваща балет и пърформанс артисти ще бъдат само част от изненадите, които е приготвил клубът. Собствениците на дискотеката се заканват да направят най-горещото и запомнящо се парти на сезона, което няма да забравите дълго време. На откриването, което ще продължи и в днес, пловдивчани ще станат свидетели на различни атракции и изненади.

Голямото откриване ще продължи цели два дни, като в събота темата на вечерта ще бъде „Amazing Saturday”. Специални промоции на качествени напитки ще има през цялата седмица, а с първокласно обслужване ще бъдат обгрижвани всички посетители на най-новото заведение в Пловдив. „Onyx Club” ще бъде и единствената дискотека в града, която ще предлага различни тематични партита от понеделник до събота , а забавлението ще продължава до 9 часа сутринта.

Специален гост-изпълнител снощи бе огън момичето на поп-фолка Камелия, която бе приготвила селекция от най-големите си хитове, под звука, на които обстановката бе нажежена на макс. Официалното афтърпарти на Пловдив, пък бе открито от легендарния Сашо Роман, а мощен звуков сигнал и цялостно преобразяване на обстановката даде нов на вечерта. Ударна шоу програма направи и персонала на “Onyx Club”, които изненада всички присъстващи с изцяло обновен стайлинг.

Телефон за резервации: 0877 777 999