Отборът на Локомотив (Пловдив) набор 2006 постигна победа над Марица (Пловдив) в мач от 8-мия кръг на междуобластната група при децата. Възпитаниците на Аян Садъков-младши победиха с 2:5 своя съперник на стадиона в квартал "Кършияка".

Срещата започна вихрено, като до 15-та минута отборите си размениха по два гола и нацелиха по един път гредите. Още в 1-та минута Дениз Мехмедов откри резултата за 0:1 на стадион "Марица". Домакините съумяха да изравнят в 3-та, а в 6-та минута поведоха за 2:1. Иляз Билял възстанови равенството в 8-та минута. В следващата атака Иван Сулев нацели напречния стълб на Марица, а "жълто-сините" също отговориха с греда. В 30-та минута Ивилин Чехларски изведе Локомотив отново напред за 3:2.

В началото на втората част възможности за нов гол се откриха пред Виан Станков и Иван Сулев, но резултатът остана непроменен. Локомотив продължи да натиска съперника и това даде резултат в 52-та минута. Иван Сулев напредна, преодоля защитник и вкара за 4:2. Крайното 5:2 бе оформено в добавеното време на срещата от Йордан Послийски.