Детско-юношеският футбол трябва да е приоритет за всички футболни клубове в България. Преди повече 20 години Българи нанесе онзи удар на Франция насред Парк де Пренс и "петлите" останаха извън Световното в САЩ през 94-та. Няколко седмици след онзи шут на Емо Костадинов ръководителите на френския футбол се събраха и дадоха рестарт на системата, като започнаха от школите. От тогава до днес всички сме свидетели какво постигат наследниците на Жан Пиер Папен и Кантона.


В България всеки говори за детско-юношески футбол, но малко са тези, които действат. Точно поради тази причина нямаше как да подминем едно чисто ново футболно съоръжение, което отвори врати в Пловдив - "АТРИМ Арена".


По мащаби и размери то е най-голямото в България, като комплексът разполага с три игрища за футбол 5, две за футбол 7 и едно за футбол 9. Съобразено е с всички изисквания, като е снабдено с трибуни и съблекални. От няколко седмици приема и посетители-аматьори, които идват да разпуснат с футбол след работния ден.


На "АТРИМ Арена" тренировки провежда детският футболен клуб Кронос. Със сигурност познавате отборите на Кронос, ако детето ви играе организиран футбол, а ако сте просто фен, няма как да не сте чували за частната школата на бившия футболист на Ботев Пловдив - Боби Димитров. Е, Кронос вече може да се похвали и с най-добрите условия при подрастващите, а "Бебета на Боби" му се отплащат всяка седмица като го радват с множество победи и челни класирания в детските първенства. В клуба тренират повече от 150 деца. ФК Кронос е първият клуб в Пловдив, който набира деца от най-ранна възраст 2012/2013 година.


Новото мултифункционално футболно съоръжение се намира в индустриална зона „Тракия“, бул. Цариградско шосе. Ние от Glas.bg го видяхме, премерихме и изпробвахме, и затова Ви го препоръчваме. А ако искате вашият наследник да тренира на образцовата ""АТРИМ Арена" можете да получите необходимата информация на телефон: 0896166214. На същия телефонен номер можете да запазите терен и час за Вас и вашите приятели, за да поиграете любимата игра в перфектните условия.