Халфът на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра обясни каква е била причината за придобилия публичност конфликт между Жозе Моуриньо и Пол Погба, който се разрази на тренировъчното игрище след отпадането на "червените дяволи" от Дарби Каунти в турнира за Купата на Лигата през септември.

Според Андреас мениджърът е бил гневен заради публикувано от Погба видео в социална мрежа, в което французинът се залива от смях в компанията на Перейра. Специалния е останал с впечатлението, че публикацията е била направена след срамното отпадане, но всъщност Погба е качил въпросното видео в момент, когато Манчестър Юнайтед все още е водел в резултата с 1:0, акцентира "Спортал".

"Беше мач за купата. Погба беше публикувал по-рано видео, в което аз, той и левият бек Люк Шоу се смеехме. По това време ние водехме с 1:0. След това загубихме двубоя и хората твърдяха, че публикацията е била направена след това. Всъщност беше преди това. Мениджърът мислеше, че Погба го е направил след мача и го попита защо го е сторил. Вече имаше настроения за това", разкри Перейра  за бразилското издание UOL.