Стефан на Гала е известен като г-н Директност във "ВИП Брадър". Половинката на една от най-популярните ни водещи е много прям и не обича да лъже и говори зад гърба на хората. Точно в негов стил, той срина Мира Добрева.

След фученето преди дни на Кулагин в Къщата, когато гримьорът изпотроши съдовете в мивката, Стефан се зае да чисти мазалото. Без да знае кой стои обаче зад него, той реши да пита персонално всеки дали не е виновникът за погрома в кухнята. 


След като запита няколко Съквартиранта, дойде ред и на Мира Добрева. Двамата имат вражда откакто са в Къщата, след като водещата от БНТ разбра, че Стефан я смята за старомодна. Сега той директно й зададе въпрос: "Ти ли счупи чинийте в мивката. Вчера видях, че не си вдигна дори своята от масата?"

Това дълбоко нарани Добрева, която взе думите му присърце и започна да се оправдава. "Аз за първи път си оставям чинията. Защо не кажеш на всеки, че вчера измих 10 чинии, зарязани на масата?", започна тирадата си тя. 


Стефан обаче набързо я нареди "Никой не ти е казал това. Питам ти ли си счупила чиниите в мивката. Можеше да отговориш, не да се хващаш за други неща. Тук вечно са смръдни", каза той, разкривайки свинщините на останалите випове.

Последваха още обяснителни режими от страна на водещата, малко рев в спалното помещение и затвърждаване на позицията й в лагера на Петко Димитров.