Ботев приема Спартак (Плевен) в първи мач от осминафиналите за Купата на БФС при набор 2005. Двубоят е във вторник от 14:00ч. в „Коматево“ и ще бъде излъчен в Youtube канала GlasTV. „Канарчетата“ влизат като изявен фаворит в двубоя, но гостите от Плевен със сигурност са подготвили изненади за пловдивчани.

До момента двата тима не са се срещали и това крие доста въпросителни преди сблъсъка. Ботевистите са в отлично настроение , тъй като в предишния кръг за Купата победиха не кой да е, а градския съперник Локомотив. При това го направиха повече от убедително – 4:0 насред „Лаута“.

От лятото „канарчетата“ са с нов наставник в лицето на Румен Байрев. Тепърва предстоят сблъсъците, от които ще стане ясно каква е взаимовръзката между треньора и младите футболисти.

Ще успее ли Ботев да реши всичко още в първия мач или интригата ще бъде жива и за реванша ще разберете само ако гледате мача в ефира на GlasTV.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.