Берое U15 записа четвърта победа в Елитната група след като се наложи с 2:0 над Черноморец в Бургас. Попаденията бяха дело на Димитър Иванов и Красимир Тодоров. Така тимът продължи успешната си серия в първенствата под ръководството на наставника си Радостин Александров като в шампионатите от този на Футбол 9 преди две години до сега има 57 победи и 3 равенства.

Резултатът днес в Бургас бе открит от Димитър Иванов след центриране от Георги Радев. През първото полувреме възможностите за попадение не бяха много, когато имаше такива те бяха пред вратата на домакините. Второто полувреме започна с по-сериозен натиск от страна на Берое. Пропуски пред вратата направиха Станислав Петков, Йордан Желев и голмайстора от първата част- Димитър Иванов. Минути преди края Красимир Тодоров отбеляза от пряк свободен удар като насочи неспасяемо топката в ъгъла на вратаря.

"Това не бе най-силният ни мач, но въпреки това успяхме да покажем надмощие и по-добра игра. Предстоят ни тежки мачове в Полша, а след това и у нас, но това е само плюс за нашето развитие. Важното е, че всички са здрави, развиват се отлично и показват постоянно подобрение в отношението си. Момчетата са отлични и тяхното постижение е невероятно. Безкрайно горд съм с тях и с това, което постигаме", заяви след срещата наставникът на Берое Радостин Александров.