Берое U19 продължи серията си без поражение в Елитната група! В дербито на 10-я кръг на първенството момчетата на Слави Жеков завършиха 0:0 с ЦСКА-София. Двубоят се игра пред почти пълните трибуни на един от терените на спортна база "Берое". Срещата бе изгледана от изпълнителният директор на клуба Илко Русев, спортния директор Валентин Грудев, част от щаба на първия отбор в лицето на Константин Мирчев и Тодор Кючуков.
С равенството днес Берое U19 продължи серията си без загуба на шест мача. Последното поражение на тима бе на 30 август, когато отстъпи на Лудогорец като гост с минималното 0:1.
В игра срещу ЦСКА се завърна вратаря Иван Гошев. Стражът бе извън терена близо месец заради травма. Той обаче остана без работа след като защитниците пред него се справиха с опазването на съперника.
Играчите на Слави Жеков имаха и няколко възможности да отбележат попадение, но не се възползваха. Тимът събра 20 точки и остава в челото на класирането. В следващият кръг Берое гостува на Черно море. Двубоят е на 19.10 на стадион "Корабостроител".