Суданецът Мажди Гандур е обиколил света, преди да се засели в България, пише ПИК. Бил е в Испания, Германия и Италия, преди да остане у нас. Мъжът, който преди вечер нападнал словесно съпругата на Волен Сидеров - Деница, след като инцидент на пътя, говори перфектно не само английски, но и български. Това става ясно от профила му във фейсбук, където той още през 2010 г. на кирилица обяснява колко харесва България. В страна ни пък той е от 10 години като преди да се засели в София, живеел в Пловдив. 

Освен снимките с военни униформи, сякаш извадени от холивудски екшън, Гандур е публикувал единствено клипове с готварски рецепти, както и подробни писания как се готвят различни вегетариански ястия. Че е природозащитник става ясно и от две каузи, към които се е присъединил у нас - за защита на горите и запазване на Седемте рилски езера, от които не крие възхитата си.

Припомняме, че Гандур бе арестуван и после освободен, след инцидента в петък вечер, когато мъжът ударил автомобила на Деница, след това я засякъл и я атакувал вербално .

Както ексклузивно медията ни съобщи, лидерът на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров разкри, че Мажди Гандур е управлявал автомобила без да има валидна книжка. Първоначално от МВР не съобщиха в бюлетина, а по-късно разкриха, че на мъжа е написан акт, а регистрационните табели на колата му са свалени. Пред ПИК Волен Сидеров изрази опасения, че МВР се опитва да прикрие цялата истина по случая.