Във социалните мрежи ври и кипи след скандала, който забърка репортера на "Господари на ефира" Димитър Върбанов. Припомняме, че по-рано днес бяха разпространени кадри от охранителни камери на склада, в който журналистът прави свое разследване. На тях се вижда, че Върбанов симулира побоя, а актьорските му умения предизвикаха и гнева на продуцента Джуди Халваджиян, който го отстрани от предаването.

Само минути след разпространяването на кадрите профилът на Димитър Върбанов бе залят от стотици коментари на хора, които го осъждат постъпката му и се подиграват на актьорските му действия.

"Хейтъри! Не ви е срам! Да плюете по този велик, велик актьор! Абе, бързо по един Оскар за целия екип (минимум)!

П.С: А сега сериозно. Не е ок да лъжете хората и да омаловажавате работата на полицията и медиците. Целия Ви екип заслужава съд и наказание. Тъжно е, че някой ден всички ще се размножите", пише Венелина Димитрова под пост на Димитър Върбанов, в който благодари за подкрепата на хората.

"Като "оздравееш" се пробвай като уличен клоун. Видно е, че за репортер не ставаш", пише друг потребител във Фейсбук.

"И ние, Мите, се надяваме този път институциите наистина да реагират адекватно и да си понесеш последствията, като мъж, а не както на видеото", коментира Стоян Стоянов.