Юноша на Локомотив Пловдив от отбора до 17 години сътвори истински куриоз по време на мача за Купата на България при набор 2005 в средата на тази седмица. Срещата се игра на Лаута, а Ботев победи смърфовете с 0:4. Любопитният момент, който нашата камера е уловила съвсем случайно, се случва при последното попадение на гостите.

Тогава след фамозно изпълнение на пряк свободен удар на футболист в жълто-черен екип топката се оплете в мрежата, а в следващия момент юноша на черно-белите нахлу на терена и направи "самолетче" ала Винченцо Монтела. След това на кадрите се вижда, как други двама негови съотборници се хващат за главите, дали невярвайки, че топката е в мрежата или непроумявайки реакцията на своя съотборник. На видеото се вижда обаче, как друг футболист на Локо Пд, чакащ за тренировката след мача, му прави забележка.

Glas.bg научи, че реакцията на въпросния играч (Петър Петров) е продиктувана от това, че голът е дело на неговия брат, който играе в Ботев. Това обаче не е оневинило футболистът на Локо от отбора до 17 години и той е бил смъмрен от треньорите в школата. Оказа се, че постъпката му е бил забелязана и не се е разминала без последствия. Glas.bg научи, че футболистът е наказан с "Последно предупреждение за изгонване от школата на Локо Пд".

Вижте го: