Страх скова семейството на убития диамантен бос Джордже Михалевич след убийството му в Йоханесбург. Съпругата му Наталия Гуркова се покри и само кратко "Благодаря" под съболезнования във Фейсбук е единствената й реакция след убийството.

Наталия и Джордже имат две деца - Джорджия и момче, чието име е неизвестно. То се е родило през 2012 г. , но фамилията тогава запази щастливото събитие само за себе си. Цялата бременност на Гуркова минала в Йоханесбург, където семейството живееше. 

До момента никой никога не е виждал момчето, което сега трябва да е на 6 години. Гуркова се появава на светски събития само с дъщеря си Джорджия. Най-вероятно Наталия и Джордже са пазили момчето от похитители заради опасния бизнес, който носи милиони, но и мого рискове. Тъй като и двамата са били забъркани с бизнеса - Наталия имаше луксозен магазин в Йоханесбург, който после затвори и започна да разчита на он лайн продажби и лични контакти, заплахите от различно естество грозят и хубавицата. Именно затова тя избра да живее в България, където често беше забелязвана в прегръдките на съпруга си. 

Не е изключено момчето на Гуркова да е отглеждано от свекърва й. Семейството на Джордже също е живяло в ЮАР и се е смятало за доста почтено в страната, пишат сръбски медии. Членовете на фамилията били много активни в сръбската общност там, както и в църквата а майката на Джордже била много благочестива.

"Знам, че се срещаха с епископи", сочи източник на сръбска медия. 

Джордж често пътувал до Белград и там имал много приятели там, посочва още събеседникът, който допълва, че след убийството му семейството му е в голям страх.