Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Поморие в мач от 1/16-финалите за Купата на България. Срещата е утре /25 септември/ от 16:00 на градския стадион в Несебър. Двубоят ще бъде ръководен от рефера Валентин Железов. Победителят се излъчва в една среща, при равенство има продължения, а при ново равенство – изпълнение на дузпи.

Днес Локомотив проведе последната си тренировка преди турнирния мач. Заниманието се състоя от 16:00 на базата „Гнездо на акули“ край Бургас.

Две промени има в групата на пловдивчани в сравнение с победата над Септември. Наказан за 1/16-финала е Йосип Томашевич, а контузен е Милош Петрович. На техните места влизат Мустафа Абдулахи и Димитър Везалов.

Групата на Локомотив:

Мартин Луков, Павлин Евтимов, Лукас Масоеро, Стивън Езе, Асен Георгиев, Димитър Везалов, Мустафа Абдулахи, Елитон Жуниор, Игор Банович, Парвизджон Умарбаев, Дуйе Мърдеша, Янко Ангелов, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Вилим Посинкович, Ален Ожболт, Анте Аралица, Димитър Илиев

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.