На какви ли не странни модни тенденции се нагледахме в последно време. Не отдавна отви показахме последните модни писъци – , какво и . Но сега попаднахме на нещо още по-странно.

Оказа се, че находчивата 46-годишна Лиза Сноудън е изобретила бая странни бикини. 

Тя ги измайсторила вдъхновена от голяма „драма”, която я спохождала сутрин рано или докато е на плаж.

„Събуждате се, започвате да се оправяте за работа и се разхождате по бельо. Да но държите и телефона си в ръка. Чудите се къде да го сложите, но той трябва да е около вас, а нямате джобове. Или пък сте на плажа, по бански сте и пак идва проблемът – къде да сложите телефона си. Затова изобретих бикини с джоб за телефон”, споделя Лиза в американско сутрешно шоу, където показва и за първи път творението си.

Гащичките и изглеждат съвсем нормално с малката разлика, че отпред има голям джоб, в които спокойно може да се побере смартфон.

„Смехотворно е. Прилича на майка кенгуро, в джоба й обаче не пъха бебечето си, а телефон”;, „що за глупост – винаги ще намериш я джоб, я къде да си оставиш телефона”’ „Гениално е – елементарно и просто решение на един голям проблем”; „Страхотна идея – искам да имам такива бикини” – са част от коментарите на жените, видели творението й.

За съжаление на тези дами, които искат да имат такива бикини, те не могат да се къпят, защото още Лиза не ги е пуснала в масово производство. А и самата им изобретателка споделя, че не е трудно да бъдат направени и у дома: „Трябват ви по-големи гащички и плат, от който да направите джоба. Това е! просто и гениално”. / jenata.blitz.bg