Наставникът на Септември (София) Николай Митов беше разочарован след поражението с 1:3 от Локомотив (Пловдив) в среща от Първа лига. Специалистът определи грешките на столичани като от детската градина.

"Допускаме елементарни грешки. Тези грешки не се правят и в детската градина - и трите гола. Какво да ви кажа. Явно тежат тези голове, когато влязат. Много са детски, много са елементарни. Преди да достигнем до тези статични положения за Локомотив, топката е в нас. Ще направя анализ пред футболистите, не пред вас. Сами се бихме днес.
Вместо да поведем с 1:0 на полувремето, ние сами си отбелязахме гол. Хората казват "млад, млад", но си на 20 години вече. Няма да се оправдавам с футболистите. Правим всичко възможно те да ни вкарат. С победи се излиза от ситуацията. Няма как да не съм уверен в собствените си възможности, защото съм го доказал и с по-слаби отбори, с които сме имали. Рано е да говорим за разковниче през сезона, видяхте миналата година Витоша как се спаси. Футболистите правят нещата, които искам от тях, но в малък процент. Някой ще седне до мен, друг ще излезе от групата. Така е", каза Митов след загубата от "смърфовете".