Локомотив Пловдив ще направи нов опит да затвърди доброто впечатление, което остави след победата над Левски. Днес в 17:30 часа възпитаниците на Бруно Акрапович гостуват на Септември в среща от 9-ия кръг. Черно -белите отиват в София в приповдигнато настроение след победата с 1:0 над лидера Левски в миналия кръг. Пловдивчани показват израстване с всеки следващ мач и постепенно започнаха и да се изкачват в класирането. Сега те се надяват да продължат с добрите си игри и да прибавят нови три точки в актива си.

Двата тима нямат много срещи помежду си на ниво Първа лига. В досегашните 6 сблъсъка статистиката е напълно изравнена – по 2 победи за всеки и 2 ремита. Локо обаче все още няма успех в София, където може да се похвали с 2 равенства и 1 поражение.

Домакините нямат проблеми с контузени или наказани. Очаква се те да излязат в състав Галев под рамката и Стоянов, Бенга, Добрев и Серхио в защита.Алвеш и Меледже ще действат в средата на терена, а Гади и Георгиев ще започнат на крилата. Атаката ще води Будинов, а зад гърба му ще го подкрепя Галчев.

В същото време Локо е без контузения Димитър Везалов. Така на вратата ще стартира Луков и пред него карето Пертович, Георгиев, Езе и Томашевич. Банович и ангелов ще са двамата дефанзивни полузащитници, а Умарбаев ще бъде в ролята на плеймейкър. Карагерен и Буна ще оперират по крилата, а на върха на атаката ще действа Аралица.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.