След двудневна почивка, която получи от треньорския щаб, отборът на Черно море стартира подготовката си на стадион "Младост" за предстоящия двубой срещу Славия. Някои от играчите на "моряците" дори използваха отдиха, за да подкрепят националите ни в мача срещу Полша от Световното първенство по волейбол.

Единственият контузен е контруктивният халф Патрик Андраде, който получи травма при единоборството със Стивън Езе в мача срещу Локомотив (Пловдив). Андраде се готви индивидуално и е малко вероятно да влезе в групата за мача срещу Славия.

С отбора тренира пълноценно и младият дефанзивен халф Емил Янчев, пропуснал мача срещу ЦСКА-София заради вирусно заболяване. Десният бек Мартин Костадинов също не взе участие срещу "армейците", тъй като пропусна полета от Белград след евроквалификацията за младежи срещу Черна гора, но вече е на линия.

Двубоят срещу Славия е в неделя от 17:30 часа. От ръководството на тима уведомиха, че билетите ще бъдат на цена от 6 лева, а продажбата им започва в деня на мача от 16:00 часа.

"Меридиан Мач"