Данъчните удариха топ ресторант в Пловдив, караоке бар също в списъците

Данъчните удариха топ ресторант в Пловдив, караоке бар също в списъците

Магазини, ресторанти и сергии отново са в полезрението на НАП-Пловдив. Агентите на приходната агенция отново атакуваха търговските обекти в града, дебнещи за нарушения. Само за изминалата седмица списъците на данъчните за обекти, подлежащи на принудително запечатване, се сдобиха с нови попълнения. В Пловдив и региона попаднаха ресторант, караоке бар, магазин и склад.

Мярката може да бъде обжалвана пред Административния съд, глобата може да бъде заплатена, но това не влияе на изпълнението. Тя просто ще отпадне, ако съдът се произнесе в тази насока.

Под ударите на НАП тази седмица попадна караоке – бар Айвън. Клубът  се намира в центъра на Пловдив. Към момента заведението продължава да работи по думите на управата. Пред наш репортер собственикът съобщи, че няма да затварят врати, макар името на фирмата да фигурира в „черния” списък.

Агентите на НАП са установили нередности и в склад, намиращ се в тържището в Първенец.

Магазин на известна фирма за облекла  също фигурира в данъчните листи, публикувани в официалния сайт на агенцията. Обектът се помещава в търговски център Форум в Тракия. Магазинът е част от верига, специализирана в дънкови облекла, чанти и обувки.

Подлежащ на мярка запечатване е и автосервиз на булевард „Санкт Петербург”. 

Сред новите обекти е и гръцкият ресторант Елея. Той се намира в Парк хотел Пловдив до парк Лаута. Преди година средиземноморският ресторант се намираше на булевард „Княгиня Мария Луиза”. Наш репортер се опита да се свърже със собствениците на заведението, но попадна единствено на управителката. Тя отказа да коментира случая и заяви, че не е в нейна компетенция. Единственото, което обаче каза е, че ресторантът няма да затваря врати.   

trafficnews.bg

Напишете коментар
captcha

Виж още

На 11 април „мъртвото“ слънчево петно AR2987 изригна. То отдели
Няма да е необходимо осигурените лица да представят документи пред НОИ за
Тежкотоварен камион се обърна на магистралата между София и Пловдив, предаде
Левски подписа договор с холандския нападател Найджъл Робърта. Срокът на
ВМРО издига Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Утре той ще бъде
Запеканка с извара необходими продукти: 500 г извара 1 яйце