Нов скандал спретна коафьорът Валентин Кулгаин. Ексцентричният съквартирант е в центъра на всеки спор в Къщата на "ВИП Брадър". Този път Кулагин прибегна и до заплахи, а най-потърпевш от думите му се оказа мъжът на певицата Мариана Попова - актьорът Веселин Плачков.

Повод за напрежението между двамата се оказа новата седмична мисия на Големия брат. След като отборът на Валентин Кулагин загуби първата битка и беше принуден да се справя с примитивните условия в двора на Къщата, съотборниците му го обвиниха за провала.

В спора се включи и актьорът Веселин Плачков. "Тук никой не те обижда. Това, че някой отвън ти казва, че не си мъж, не означава, че и тук има такива тъпанари", заяви актьорът на Мариана Попова.

"Напротив. Навън никой нищо не смее да ми каже, защото знае какво ще последва. Тук обаче сте много смели, защото знаете, че нищо не може да ви се случи", отвърна му коафьорът.

"Че навън какво може да ни се случи", учудено попитаха Папи Ханс и Веселин Плачков. "Мога да ти разбия стъклено шише в муцуната, така, както съм го правил и друг път", заплаши го Кулагин.