Актьорът Веселин Плачков ще е голямата бомба във „ВИП брадър“. Той прекрачи прага на най-известната къща само десетина дни преди неговата половинка – певицата Мариана Попова, да му роди дъщеря. Навил се срещу колосална сума, но в договора му има специална точка. Продуцентите са решили да си вдигат рейтинга с раждането на гласовитата певица, като оператор ще бъде на мястото и ще снима първите реакции на Мариана, както и самото бебе, твърди в. "ШОУ".

Сценарият е вече ясен – „Биг брадър“ ще извика Плачков в изповедалнята, където ще му съобщи, че в този момент жената до него е на път за болницата, в която ще роди. Заедно ще проследят какво се случва, като все още не е сигурно дали ще го изведат от Къщата да прегърне новородената си щерка.



Това ще е трета дъщеря в семейството им. Мариана има 8-годишна дъщеря – Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има дъщеря – Андреа, която е по-голяма от момиченцето на Попова.

Плачков и Попова решили заедно той да влезе в риалити формата в този важен за тях момент. Оказа се, че са го закъсали с парите, а кредитът не търпи отлагане. Сумата от „Брадъра“ ще погаси заема, който теглиха за къщата, която си купиха наскоро.



Имотът е закупен малко след като разбират, че ще стават родители. Според слуховете екранният Левски се изръсил 350 000 лева за къщата в село Кладница. Певицата винаги е казвала, че иска да живее извън града и шума и децата й да растат на чист въздух.

Уви, покрай закупуването на имота и обзавеждането не останали пари, а тепърва им предстои да гледат бебе. Затова Плачков се вързал на играта на „Брадъра“ и се договорил за близо 150 бона хонорар, с който за известно време ще подсигури семейството си.

Ч