Само десет дни просъществува първият публичен дом със секскукли в Италия. Той бе открит в Торино на 3-ти септември и бързо стана популярен сред сексманяците в милионния град. В края на миналата седмица обаче, в бардака от ново поколение, нахлули полицаи от местната общинска полиция и принудили собствениците незабавно да преустановят дейността си и да затворят публичния дом, пише в. "Монитор".

Като основна причина за затварянето служителите на реда посочили лошата хигиена в него. Оказало се, че „труженичките“ / „тружениците“ (локалът е предлагал и „мъже“), изработени от термопластичен еластомер, наподобяващ човешка плът, не можели само да поддържат висока лична хигиена. Казано по-иначе - нито една от секс куклите не била способна да се самопочиства след сеанс, а назначените хора, отговарящи са поддръжката им, не се стараели много за чистотата и дезинфекцията на изкуствените си колеги.

Според санитарните власти имало и други сериозни нарушения по отношение на хигиената.

Другата причина, довела до затварянето на публичния дом, била, че локалът бил регистриран като магазин за наемане на секскукли, а всъщност действал като хотел, в който наемането на стая за половин час с „дама“ или „господин“ струвало 80 евро.

 

Срещу публичния дом били подадени и десетки жалби от живущите в квартала, които се оплаквали от огромния поток от мераклии, който се увеличавал с всеки изминат ден и накрая станал денонощен.