Локомотив разгроми с 4:1 Лудогорец в мач от третия кръг на Елитната юношеска група до 15 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на Лаута. Преди срещата двата тима запазиха минута мълчание в памет на четиримата загинали футболисти от Трета лига.

Срещата започна отлично за "черно--белите", които поведоха с 2:0 още преди 15'. В 4' топката стигна до Петър Андреев след пробив на Тони Лесов, десетка пое и с хубав удар с левия крак в горния десен ъгъл даде аванс на своите. Десет минути по-късно при центриране от фаул на Андреев стражът на гостите Николов изпусна коженото кълбо и преднината на Локо бе удвоена - 2:0. В 25' отново след центриране на десетката на "черно-белите" бранител в зелено отклони с глава в собствената си врата, а резултатът стана класически.

През втората част Лудогорец се втурна да се връща в мача. Разградчани успяха да върнат един гол в 53'. Попадението падна след красив прехвърлящ удар почти от тъча. Локо обаче не се стресна и реализира четвърти гол чрез Петър Банков. Така "черно-белите" постигнаха разгром на Лудогорец.