Тед Дръмънд беше едва на година и половина, когато лекарите казаха на родителите му, че няма надежда: момчето ще умре в рамките на десет минути. Медиците предложиха на Джон и Сара да кажат сбогом на сина си, но малкият боец ​​пренебрегна всички прогнози на лекарите и оцеля, съобщава Daily Mail.

По време на семейна почивка, Тед, който по онова време бил на годинка и половина, прихванал стомашна бактерия. Това е малко вероятно да бъде голям проблем, ако не е на лице важна подробност - момчето страда от левкемия и почти загубило имунитета си в борбата срещу болестта.

 

 

 

Специалисти се борили за живота на Тед, но момчето се влошавало. В резултат на това лекарите решили да вкарат детето в кома, от която според тях той няма да може да излезе.

"Лекарят ни каза: "Ще трябва да си тръгнете, ще го вкараме в кома." Целунете сина си, остават му само десет минути ", разказват родителите на малкия боец.

Независимо от това, момчето оцеляло в ужасната нощ, а на следващия ден се събудило. Той трябвало да прекара още две години в болницата - през това време преминал няколко курса на интензивна химиотерапия и прекарало почти 600 дни в изолация. Но най-важното, което успял да направи, е да се справи с болестта.

Сега Тед е на десет години и не си спомня много за времето, през което е боледувал. Ако погледнем момчето, по нищо не личи, че лекарите не са му давали шансове за живот. / Zdrave.to