Локомотив  загуби с 0:1 от ЦСКА в мач от 6-тия кръг на Елитната група до 19 години, предаде репортер на Glas.bg. Срещата за тима на пловдивчани припуснаха Стоимен Тотков, Цецо Главчев и бразилецът Уирис Густаво. Деубоят бе наблюдаван от треньора на Ботев на съшата възрастова формация Стефан Стоянов.

Мачът започна по много добър начин за столичани, които получиха правото да изпълнят наказателен удар още в първата минута, след като играч в червено бе повален в наказателното поле. Зад топката застана Борислав Будинов и не сгреши - 0:1. След попадението гостите владееха повече коженото кълбо, но не стигаха до сериозни опасности пред вратата на Локо. В 31’ ЦСКА бе близо от това да удвои. След центриране от корнер  Будинов засече с крак, но страничният стълб се оказа верен помощник на вратаря Йотов. В самия край на полувремето играч на  червените падна върху Мартин Паскалев. Бранителят получи тежка травма на коляното и без изведен на носилка. Първоначално лекарят на двубоя изрази съмнения, че играчът е със скъсана вътрешна кръстна връзка, но се оказа, че защитникът е с частично разкъсване.

Втората част започна с равностойни минути, като няколко груби фаула в центъра накъсаха играта. С напредване на времето ситуацията на терена не се промени и интересни ситуации за гол липсваха и пред двете врати. Три минути преди края Локо можеше да изравни, след като Петко Петков центрира от фаул и Златан Христев засече с крак, но ударът на последния мина на сантиметри над напречната греда.