На 15 септември 2018 г. (събота) започват срещите от регионалните първенства при децата и юношите на територията на област Пазарджик.

Общо 9 отбора ще премерят сили в битката за първото място при най-малките, родени след 1 януари 2004 г.

В съботните мачове при децата съперници в едната среща ще бъдат тимовете на Хебър и Свобода (Пещера), а в другата Вихър (Ветрен) пък ще бъде домакин на Чико-Бунара (Бяга).

Първенецът от последното издание на първенството – Чепинец (Велинград) ще стартира с гостуване. На 16 септември (неделя) от 10:30 ч. играчите на наставника Стефан Караманов ще имат визита на Локомотив (Септември). В другия мач за деня Брацигово ще приеме на собствен терен Оборище (Панагюрище). В първия кръг ще почива отборът на Левски (Паталеница).

При юношите в областната надпревара ще участват 10 тима.

Селекцията на Чико-Бунара (Бяга) ще стартира със съботно домакинство на Оборище I (Панагюрище). Отново на 15 септември тимът на Спартак (Калугерово) излиза срещу Тракиец (Главиница).

В неделя (16 септември) пък са мачовете Левски (Ракитово) – Батак и Свобода (Пещера) – Брацигово. Последната среща между Локомотив (Септември) и Хебър е насрочена за 1 ноември (четвъртък).

Есенният дял от областните първенства при децата и юношите ще приключи на 11 ноември.

ОЧАКВАЙТЕ СПЕЦИАЛНИ РЕПОРТАЖИ ОТ МАЧОВЕТЕ НА ХЕБЪР!