Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович  засипа с похвали „Левски“ и работата сръбския наставник Славиша Стоянович. Черно-белите приемат сините в неделя от 20:00 часа.

„Не е случайно, че Левски е на първо място в класирането. Вижда се от стила на игра на тима и ръката, с която треньорът пипа. Неговият почерк. При новия наставник се работи много сериозно, сините знаят какво искат. Левски е тотално друг отбор при Славиша Стоянович. Искат да доминират. Затова пак повтарям, че неслучайно са на върха на класирането“, сподели босненският специалист.

Той коментира и появилите се информации, че може да се раздели с трима български играчи – Асен Георгиев, Симеон Райков и Янко Ангелов.

„Твърдения излизат нонстоп. Но това не са сериозни неща. Аз не коментирам такива неща. Оставям го на другите, които разпространяват такива информации. Аз зная какво правим и го правим навреме. Ако някой друг има такава информация, без да говори с мен, това си е негов проблем. За мен всичко е наред“, добави Акрапович.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.